Bereik je klanten en medewerkers via WhatsApp & Telegram | Whatsupdate

Veel HR managers gebruiken naast het intranet ook andere informatiemiddelen om medewerkers te informeren. Er wordt naast een bericht op het intranet bijvoorbeeld ook e-mail ingezet omdat ze er zeker van willen zijn dat hun boodschap wordt gelezen. Er is dus veel twijfel of een bericht wel door iedereen gelezen wordt op een intranet, omdat het niet zo opvalt.

Thuiswerken zat al langer in de lift, maar is tijdens de coronacrisis flink toegenomen. Waar het heel wat voordelen met zich meebrengt, gaat het ook gepaard met de nodige uitdagingen. Een goede interne communicatie speelt hierin een bepalende rol. Zelfs wanneer je medewerkers niet fysiek samen zijn, is het belangrijk om verbonden te blijven.

De tool voor ondernemers & HR managers

Wat als je medewerkers gestructureerd en professioneel vormgegeven kunt bereiken via WhatsApp of Telegram? Contact via een messenger is makkelijk, sociaal en direct. Dat verhoogt betrokkenheid, kennisdeling en innovatiekracht.

Bereik en betrek je medewerkers op de werkvloer, thuis werkend, onderweg en op de bouwplaats. Gemakkelijk snel én meetbaar via BuildTopics.