Bereik je klanten en medewerkers via WhatsApp & Telegram | Whatsupdate

Als CO2-partner van Trees for All compenseert DM Interactive de uitstoot van onder andere onze hosting. Ook de hosting van BuildTopics is CO2-neutraal.

Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. De gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig. Bij DM Interactive & BuildTopics zetten we in op de verduurzaming van onze dienstverlening. Klimaatneutraal is het streven. Tot die tijd wordt de onvermijdelijke CO2-uitstoot gecompenseerd via duurzame bosprojecten.

CO2-Partner van Trees For All

Hoe we dat doen? Door als CO2-Partner van Trees for all deel te nemen aan duurzame bosprojecten in zowel Nederland als in ontwikkelingslanden. De CO2 uitstoot van ons bedrijf wordt op deze wijze gecompenseerd. Denk aan energieverbruik op kantoor, het vervoer maar ook de uitstoot van onze hosting servers waarop BuildTopics gehost staat. Zo is elk bericht van BuildTopics CO2-Neutraal.

Trees for All geeft ieder bedrijf de mogelijkheid om op een tastbare wijze invulling te geven aan een duurzaamheidsbeleid door de CO2-footprint te verkleinen. De stichting wil het verschil maken in Nederland, maar ook in andere delen van de wereld. De keuze voor bosprojecten in de tropen heeft nog een belangrijke reden: in warme landen nemen bomen sneller CO2 op.